کلینیک تخصصی درمان اعتیاد طلوع سبز

به وبگاه کلینیک طلوع سبز خوش آمدید

کلینیک تخصصی درمان اعتیاد طلوع سبز

به وبگاه کلینیک طلوع سبز خوش آمدید

«تبلیغات» رقیب اصلی مبارزه کنندگان با مواد مخدر

  دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حال حاضر در کشور یک میلیون و 350 هزار معتاد داریم، گفت: اگر این عدد را در یک خانواده پنج نفره ضرب کنیم، شش میلیون نفر با مسئله اعتیاد به صورت مستقیم درگیر هستند.


به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در دهمین جشنواره سراسری معرفی آثار مکتوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر، روان گردانها و پیش‌سازها گفت: تا زمانی که با موضوع مواد مخدر به نوعی درگیر نشویم نمی‌توانیم به ابعاد آن پی ببریم این در حال 

  دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حال حاضر در کشور یک میلیون و 350 هزار معتاد داریم، گفت: اگر این عدد را در یک خانواده پنج نفره ضرب کنیم، شش میلیون نفر با مسئله اعتیاد به صورت مستقیم درگیر هستند.


به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ‌خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالرضا رحمانی فضلی در دهمین جشنواره سراسری معرفی آثار مکتوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر، روان گردانها و پیش‌سازها گفت: تا زمانی که با موضوع مواد مخدر به نوعی درگیر نشویم نمی‌توانیم به ابعاد آن پی ببریم این در حالیست که از ضعف‌های کنونی افکار عمومی و جامعه این است که نتوانسته‌ایم مردم را مستقیماً دخالت داده و سطح آگاهی آنها را افزایش دهیم.

وی افزود: از طرفی تبلیغات در این حوزه به عنوان رقیب اصلی ما محسوب می‌شود و حوزه اثرگذاری تبلیغات مواد مخدر بیشتر از عملکرد ما خود را نشان می‌دهد، چرا که برای درمان افسردگی، کاهش وزن و غیره یک راه‌حل واحد تجویز می‌کنند و آن مصرف مواد مخدر است، در حالی که این مواد افراد را به ورطه نابودی می‌کشد.

رحمانی فضلی گفت: همچنین از منظر اقتصادی، گردش مالی قاچاق مواد مخدر در دنیا بیش از هزار میلیارد دلار است که این رقم وسوسه‌انگیز بوده و قدرت ریسک افراد را بالا می‌برد، لذا مجموعه این عوامل اقدام ما را برای اجتماعی شدن موضوع اعتیاد توجیه می‌کند تا آن را برای مردم باز کنیم و به آنها بگوییم با چه روبه‌رو هستند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در این حوزه فقط نباید به بحث‌های امنیتی و پزشکی پرداخت بلکه بخش‌های روانشناسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز از مقوله‌هایی است که باید در حوزه پژوهش مدنظر قرار گیرد و هر مطالعه‌ای که در حوزه مواد مخدر می‌شود باید یک معضل از این حوزه را حل کند، بنابراین پژوهش‌ها در این عرصه باید کاربردی شوند، لذا 90 درصد مطالعات باید برای رفع ایراد و اشکالات باشد.

2 برابر شدن تعداد زنان معتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد

رحمانی فضلی با اشاره به اعتیاد زنان نیز تصریح کرد: آمار زنان معتاد طی سالهای اخیر از 5.2 به 9.8 درصد رسیده و این یک فاجعه است، چرا که هسته اولیه تعلیم و تربیت را در جامعه خانواده تشکیل می‌دهد که محور آن زنان هستند؛ زمانی که در مدت کوتاهی میزان زنان معتاد دو برابر می‌شود، یعنی همه زنگ‌های خطر باید به صدا در آیند.

کدام نهاد حمایتی از خانواده معتادان حمایت می‌کنند؟

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: زمانی که فردی معتاد می‌شود آثار اجتماعی، اخلاقی و روانی خانواده او را درگیر می‌کند و باید از خود بپرسیم چگونه از خانواده معتادان می‌توانیم صیانت کنیم.

وی ادامه داد: پدری که معتاد است به مسائل خلاف عفت عمومی دست می‌زند، بچه‌فروشی راه می‌اندازد و همه این مسائل را به خانواده‌اش تحمیل می‌کند؛ باید ببینیم کدام نهاد حمایتی از خانواده معتادان حمایت می‌کنند؟

وی با بیان اینکه درکشور یک خیریه که خانواده معتادان را تحت پوشش قرار دهد وجود ندارد، گفت: مطالعات باید در حوزه پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت از معتادان بعد از ترک انجام شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر مسئولان جامعه معتادان را به عنوان مخاطبان بعدی ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: مخاطبان بعدی جامعه علمی هستند که فقط نباید به نوشتن مقاله بسنده کنند بلکه باید ببینیم چگونه سهم عمومی مردم را آماده کنیم، در این زمینه با نوشتن کتاب، داستان، فیلمنامه و ... می‌توانیم مسئله را اجتماعی کنیم، لذا باید ببینیم جامعه به چه طریقی جذب این موضوع می‌شود، چرا که مواد مخدر برای نسل جوان فریبندگی دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد